Varför välja oss?

Efter mer än 10 år arbete har vi fått ett namn för kvalitet och nöjda kunder, vi utgår alltid från vad kunden vill och säger, med vårt städgaranti känner du dig alltid trygg och säker när du ska välja oss. När du väljer oss bidrar du till bättre miljö för vi använder enbor miljövänliga produkter.

Så fungerar vår fönsterputs

Våra erfarna och professionella personal putsar dina fönster rena tills de är fria från stänk och smuts. Vi tar med oss alla nödvändiga redskap och rengöringsmedel som behövs för att göra dina fönster skinande rena. Vi putsar naturligtvis dina fönster både invändigt och utvändigt.

Vår process

  • Ange hur många fönster du vill få putsade och vilken typ av fönster det rör sig om. Det är viktigt att du anger typen för att vi ska kunna ge dig ett passande pris. Fönster med mycket spröjs, stora fasta glasytor eller fönster som sitter högt upp ställer extra höga krav på redskap och kompetens.
  • Därefter väljer du en lämplig tid. Du anger om du vill vara på plats och släppa in oss eller om du vill lämna in nyckeln till vårt kontor.
  • Berätta för oss innan vi börjar putsa dina fönster om det finns några befintliga skador. Till exempel repade glas, fönster med fel på låsvred eller trasig persienner.
  • För att vi ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt är det viktigt att du förbereder inför fönsterputsningen genom att flytta skrymmande möbler, ta ner gardinerna och plockar bort blommor och föremål från fönsterbrädor. Glöm inte att lägga fram nycklar för fönsterlås om det finns sådana.
  • Du kan även ange om du vill ha fönsterkarmarna tvättade mot en tilläggskostnad.