Varför välja oss?

Efter mer än 10 år arbete har vi fått ett namn för kvalitet och nöjda kunder, vi utgår alltid från vad kunden vill och säger, med vårt städgaranti känner du dig alltid trygg och säker när du ska välja oss. När du väljer oss bidrar du till bättre miljö för vi använder enbor miljövänliga produkter.

Vi packar rätt och sparar dig tid

Packning är tidskrävande och ofta ganska tungt. Det gäller att packa på rätt sätt så att det inte blir för tungt. Det blir ofta mycket mer att packa än man tror från början.

Vi erbjuder packning där ni bestämmer hur mycket vi ska göra. Ni kan beställa packning av hela hemmet eller bara delar av det. Vi erbjuder även uppackning om ni skulle behöva det.

Det är till en stor fördel att man använder riktiga kartonger. Det finns många billiga alternativ på marknaden och dessa rekommenderar vi inte att man använder, de är tunna och av dålig kvalitet. Man flyttar inte särskilt ofta och det du sparar på att köpa billiga kartonger kan kosta dig i skador. Det tar längre tid för oss att lasta dessa kartonger som vi önskar och risken att de ska gå sönder med föremål ökar exponentiellt. Vi rekommenderar alltid att man köper eller hyr kartonger av oss så att ni får rätt kvalitet.