Varför välja oss?

Efter mer än 10 år arbete har vi fått ett namn för kvalitet och nöjda kunder, vi utgår alltid från vad kunden vill och säger, med vårt städgaranti känner du dig alltid trygg och säker när du ska välja oss,
När du väljer oss bidrar du till bättre miljö för vi använder enbor miljövänliga produkter.

Vi packar rätt och sparar dig tid

Packning är tidskrävande och ofta ganska tungt. Det gäller att packa på rätt sätt och att inte packa för tungt. Det blir ofta mycket mer att packa än man kan tro.

Vi erbjuder även packning där bestämmer ni hur mycket vi ska göra. Ni kan beställa packning av hela hemmet eller bara delar av det. Vi erbjuder också uppackning om man skulle behöva det.

Det är också till stor fördel att man använder riktiga kartonger. Det finns många billiga alternativ på marknaden men dessa håller inte, de är tunna och av allmänt dålig kvalitet. Men flyttar inte så ofta och att spara in ett par hundra kronor på billiga kartonger kan bli en dyr affär. Dels tar det längre tid för oss att lasta då vi inte kan stapla dessa kartonger som vi önskar på bilen dels är risken mycket stor att dessa lådor går sönder och det som ligger i kan vara i fara. Därför rekommenderar vi alltid att man köper eller hyr kartonger av oss så vet ni att ni får kvalitet.