Varför ska du välja oss?

Ansvar, förtroende & service

De är våra ledord och de präglar hela verksamheten. Våra kunder ska känna förtroende och vi tar oss an ditt uppdrag med ansvar och tar hand om dina ägodelar med respekt och försiktighet.
Vårt mål är att du som kund är 100% nöjd med våra tjänster och produkter och vi ser till att leverera service och kvalitet så att du är trygg i valet av flyttfirma.Vi vill fortsätta ha Kalmars, Ölands, Växjös och Emabodas nöjdaste kunder!

Professionell Flyttservice

Behöver du flytthjälp? Vårt jobb är inte bara att flytta möbler och saker. En flytt innebär mycket mer än att packa flyttkartonger och markera vilka lådor som ska till sovrum, vardagsrum eller kök. För att din flytt ska bli så lyckad som möjligt behövs planering, organisation och starka armar. Det är här vi kommer in.
Flyttfabriken hjälper dig genom alla steg i din flytt. Vi är Stockholms mest flexibla flyttfirma och sätter alltid dig som kund i fokus. Med bred erfarenhet tar vi tryggt hand om dina önskemål oavsett hur stort, litet, enkelt eller komplext uppdraget är.
Varje flytt unik och vi anpassar våra tjänster och erbjuder dig den bästa helhetslösningen för just din flytt. Kontorsflytt, bohagsflytt, magasinering, flyttstäd och pianoflytt är exempel på några av våra tjänster och vad vi kan hjälpa dig med.

Vi flyttar till och från

 • Vi erbjuder vår flytthjälp med Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö som utgångspunkt och hjälper dig att flytta till och från ny adress i hela landet. Om du flyttar från Linköping, Norrköping eller Västerås hjälper vi dig med din flytt till Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö med omnejd. Skriv in postnumret dit du flyttar, här ovanför, så framgår det om vi erbjuder flytthjälp dit.

Vad ingår i Samstäd Flytthjälp?

Vi fixar flytten! Med oss ingår ansvarsförsäkring, försäkring enligt Bohag 2010 samt transport. Flyttar du inom eller mellan Stockholm, Göteborg eller Malmö med omnejd, har du möjlighet att kostnadsfritt låna flyttlådor av oss. Om du behöver kan vi även hjälpa dig med packning av ditt kök eller av hela ditt bohag. I samband med flytten kan vi även ta hand om den återvinning du inte längre behöver.

 • Flytthjälp

  Vår Flytthjälp anpassas efter dina behov och du betalar alltid ett avtalat fast pris.

  I Flytthjälp ingår

  • Ansvarsförsäkring och försäkring enligt Bohag 2010.
  • Lastbilstransport från dörr till dörr.
  • Lån av flyttlådor*. Vi levererar lådorna till dig i god tid före ditt flyttdatum, efter överenskommelse, samt hämtar upp dem när de är uppackade. Utöver vanliga flyttlådor erbjuder vi även speciallådor för kristallkronor och liknande samt garderobslådor där kläderna transporteras hängande på sina galgar.
  • Lättare nedmontering av till exempel lampor, mindre hyllor, soffa och liknande.
  • Skydd av möbler under transport i form av filtar och spännband samt överdrag till sängar och soffor.
  • Vi bär ut allt från din bostad, ditt förråd och annan biyta samt bär in det på motsvarande sätt på din nya adress.

  När du väljer att boka Flytthjälp utan packning ansvarar du för att allt är packat och klart för att bäras ut till lastbilen på flyttdagen.