Sam Städ

Vi är ett städföretag med känsla för kvalitet och service. Vi väljer våra medarbetare med stor noggrannhet och omtanke.
Vårt mål är att ständigt utveckla vår verksamhet, både när det kommer till våra tjänster men även med kunskaper och kompetenser.
Vi är stolta över att enbart använda miljövänliga produkter som inte alstrar allergier för våra medarbetare och kunder.
Vi strävar alltid efter att förbättra våra tjänster och service. Alla förslag och synpunkter på hur vi kan bli bättre är hjärtligt välkomna.

Vi håller jämn servicenivå

För att hålla en jämn och god servicenivå utför vi kontroller på hur personalen utför sitt jobb. Har du som vår kund egna synpunkter på ett uppdrag vi utfört vill vi gärna höra dem.
Du som kund bestämmer helt hur vi arbetar. Vi anpassar oss till dina behov, önskemål och förväntningar.
Det viktigaste absolut viktigaste för oss är att våra kunder är nöjda med våra tjänster och service. Vi tror att det viktigaste för att uppnå kundnöjdhet är att ha en hög moral och energi bland vår personal.

Varje nyanställd får en detaljerad och personlig genomgång av arbetet som ska utföras, något som ger den nya kollegan stor trygghet. Det första uppdraget görs alltid med en städledare eller en erfaren kollega. Detta gör att du som kund inte skadas av personalbytet. Vi informerar alltid i förtid ifall en ny kollega kommer att ta hand om ditt hem, kontor eller trapphus.

Hjärtligt välkommen till oss!