Om vårt företag

Mer än 10 års rengöringserfarenhet

Sam Städ tjänst är ett fullt integrerat företag för rengöring av rengöringstjänster som erbjuder omfattande, högkvalitativa och pålitliga rengöringslösningar till kommersiella, företag, industri och privatkunder.

Vår flitiga ledning och arbetsetik är centralt för Sam Städ servicefilosofi och kritisk för att leverera konsekventa, rena tjänster. Vi är stolta över att göra vår ledning ansvarig för kunden genom direkt åtkomst och samverkan med vår verkställande direktör.

Vårt uppdrag

Målet är att vara en nationell marknadsledare när det gäller rengöringstjänster som ger pålitliga, kvalitets- och kostnadseffektiva rengöringslösningar till våra kunder

Vår vision

Vi har mer än 215 franchiseplatser i Sverige. Alla är engagerade i samma gemensamma värderingar och principer.

Om du inte är glad, låt oss bara veta och
Vi kommer att arbeta för att göra det rätt

Kontakta bara oss

Vårt lag

Sam Städ är ett minoritetsägt företag med en stor grupp av specialutbildade, engagerade medarbetare för professionell service med personlig touch.

Våra värderingar

Vårt mål är Din tillfredsställelse (naturligtvis efter vårt städarbete). Office Phone arbetar dygnet runt (24/7).

  • Kundorienterad: Vi tjänar våra kunder som om vi tjänat oss själva. Vi värdesätter deras feedback och vi använder det för att förbättra vårt arbete.
  • Miljövänlig Orienterad: Vi väljer noggrant de bästa och mest naturliga rengöringsprodukterna som ger fantastiska resultat.
  • Excellence and Innovation: Vi erbjuder utbildning till vår personal för att säkerställa hög servicestandard. Vi håller dig uppdaterad om de senaste innovationerna inom miljövänliga produkter och teknologier, vilket gör det möjligt för oss att få det bästa till våra kunders hem.
  • Expansion / tillväxt: vi gör oss kända i samhället; vi skapar långsiktiga relationer, samtidigt som vi ständigt expanderar. Därför tar vi alltid in fler människor att arbeta för oss.

Rengöringsföretagets historia

Skaffa hus och kontor städning för mer nhan 10 år

Rengöringsföretaget är allmänt erkänt för vårt engagemang för att betjäna våra kunder samtidigt som de är vänliga för miljön. Vi har en historia av excellens och engagemang för våra kunder, som erbjuder professionell och högkvalitativ städtjänster i hela Sverige.

Franchising började 2018 och har vuxit till att omfatta mer än 215 platser i Sverige.

Vårt företag grundades 2018 i Nybro som en av de första hela städtjänsterna i regionen. Och bredde sitt räckvidd för att betjäna ännu fler kunder.

Detta kvalitetsåtagande och rykte för utmärkt service lockade utanför investerare.

Ledningsgruppen förändrades inte och Sami fortsatte i sin ledande ställning med styrelsen. Vi är glada att meddela en ny era av tillväxt för både nya och befintliga enheter under ledning av PNC.

Varför hyra oss?

Välj oss på grund av vårt rykte för excellens. I mer än 10 år har vi fått ett namn för kvalitet och kundservice. De husägare vi tjänar är beroende av oss för detaljorienterad, konsekvent städning, varje gång vi städar sina hem.

Med oss är din tillfredsställelse garanterad
Experterna hos Sam Städ har åtagit sig att tillhandahålla noggrant städtjänster för våra värderade kunder rikstäckande. För att uppnå detta mål följer vi strikta standarder som förblir konsekventa över hela linjen.
Vårt Bonded & Försäkrade rengöringslag
Vårt företag är fullt knutet och försäkrat, vilket innebär att du kan ha sinnesro när du anlitar oss som ditt bostadsrengöringsföretag. Att hjälpa våra kunder att vara säkra på våra tjänster är mycket viktigt för oss.
Våra Team Consistof Fullt Utbildade Medarbetare
Det innebär att varje enskild anställd på en franchiseplats för Sam Städ går igenom en grundlig screeningprocess, och sedan utbildas i alla aspekter av våra städtjänster. Detta garanterar alltid högkvalitativ service varje gång.
Lokalt ägda Hemstädning tjänster
Livet är bara för kort för att städa ditt eget hem. Du borde kunna njuta av sinnesro genom att veta att ditt hem är i goda händer, samtidigt som du fokuserar på saker som är mer viktiga för dig, till exempel din familj och dina kära.
Gratis över telefonens beräkningar
Rengöring Företagstjänsten är nyckeln till att hålla ett vackert hem och samtidigt göra mer tid åt dig själv och de saker du älskar mest. Kontakta oss för en kostnadsberäkning.
Vi garanterar vårt arbete
Rengöringsföretag strävar efter att ge högsta kvalitet, service och värde till varje kund. Om du inte är helt nöjd med vår service, vänligen meddela oss inom 24 timmar efter din rengöring så att vi kan lösa situationen.

Personal

Vi som arbetar på Sam Städ AB har i de flesta fall gjort det i många år. All personal genomgår en s.k. SRY-utbildning (Servicebranches yrkesnämnd) som innebär att vi kan allt från att använda rätt städteknik till att ha kunskaper om ergonomi och ekonomi. Vår personal möter våra kunder på ett korrekt och trevligt sätt och, tack vare att alla är specialutbilade vet vi vilka metoder och rengöringsmedel som ska användas vid alla olika typer av städsituationer.

Många i personalen har gått igenom s.k. SRY-kurs (Servicebranschens yrkesnämnd) som innebär att vi kan allt från att använda rätt städteknik till att ha kunskaper om ergonomi och ekonomi. Målsättningen är att all fast personal ska gå kursen och därför planeras utbildning in efterhand.