Flytthjälp

Professionell Flyttservice

Behöver du flytthjälp? Vårt jobb är inte bara att flytta möbler och saker. En flytt innebär mycket mer än att packa flyttkartonger och markera vilka lådor som ska till sovrum, vardagsrum eller kök. För att din flytt ska bli så lyckad som möjligt behövs planering, organisation och starka armar. Det är här vi kommer in.
Flyttfabriken hjälper dig genom alla steg i din flytt. Vi är Stockholms mest flexibla flyttfirma och sätter alltid dig som kund i fokus. Med bred erfarenhet tar vi tryggt hand om dina önskemål oavsett hur stort, litet, enkelt eller komplext uppdraget är.
Varje flytt unik och vi anpassar våra tjänster och erbjuder dig den bästa helhetslösningen för just din flytt. Kontorsflytt, bohagsflytt, magasinering, flyttstäd och pianoflytt är exempel på några av våra tjänster och vad vi kan hjälpa dig med.
.

Varför ska du välja oss?

Ansvar, förtroende & service

De är våra ledord och de präglar hela verksamheten. Våra kunder ska känna förtroende och vi tar oss an ditt uppdrag med ansvar och tar hand om dina ägodelar med respekt och försiktighet.
Vårt mål är att du som kund är 100% nöjd med våra tjänster och produkter och vi ser till att leverera service och kvalitet så att du är trygg i valet av flyttfirma.Vi vill fortsätta ha Kalmars, Ölands, Växjös och Emabodas nöjdaste kunder!
Tel: 073-683 53 82
Mån-Fre: 9:00-17:00
Lör-Sön: Stäng
Kontakta oss